fbpx

Duurzaam wordt nu
haalbaar en betaalbaar

Via je baas voor de helft van de prijs

Tot 70% minder gas, CO2 en kosten thuis

NIEUW

Speciale Belastingvoordelen en Groepskorting

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke cv ketel, bespaar je elk jaar wel €750 tot €2000 op gas thuis.

Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan (HWP Plan) werkt als een fietsplan of pc privé project. Dankzij onze groepskorting en speciale belastingvoordelen, heb je zo een zeer groot voordeel op de aanschaf en installatie. Je ruilt daarvoor brutoloon en/of vrije dagen in. Zo krijg je er tot wel 55% voordeel voor terug! Ook bij een vol WKR budget van je werkgever, is er nu alsnog een zeer groot voordeel, volledig kostenneutraal voor de werkgever. Door al deze voordelen bespaar je duizenden euro’s op de aanschaf en installatie. Bovendien verdien je de hybride warmtepomp in 2 tot 4 jaar terug!

We ontzorgen je daarbij volledig en helpen je met alle informatie, persoonlijke calculatie, subsidie, eventuele lening (vanaf 0%), en het contact met de installateur. Daarbij hoef je pas definitief te beslissen nadat de installateur een advies heeft uitgebracht. Bereken nu vrijblijvend jouw besparing via de HWP Plan calculator, zonder gedoe!

ontdek HWP Plan in 2 minuten

De voordelen van HWP Plan

Tot 70% minder gas, CO2 & kosten

Bespaar tot wel €2000,- per jaar

55% voordeel op de aanschaf

Stijging tot 2 energielabels

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Terugverdien tijd nu 2-4 jaar

Bekijk het rekenvoorbeeld

Hoe werkt het?

Dit hulpje van de cv-ketel haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. Daardoor brandt de cv veel minder en bespaar je veel gas, CO2 en kosten! De hybride warmtepomp (met een kleine binnenunit en buitenunit) zorgt ervoor dat je huis behaaglijk warm is. Wat wil je nog meer?

Bereken je besparing, schrijf je vrijblijvend bij ons in en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je cv.

Klik hier voor de brochures van de Remeha hybride warmtepomp:

Betalen kan ook met jouw verlofdagen

Door jouw werknemersvoordelen kun je betalen met inruil van brutoloon of verlofdagen. Kies je eigen looptijd van 2 tot maximaal 7 jaar. Met onze online calculator kun je direct jouw kosten en besparing berekenen. Dus betaal uit de besparing en houd geld over!

 

WKR vol? Nu alsnog met een zeer groot belastingvoordeel!
Ook als de vrije ruimte van de WKR volledig is benut, bieden wij de mogelijkheid om met HWP Plan+ alsnog een groot voordeel te behalen, door belastingvoordeel en groepskorting. Betalen met vrije dagen en kostenneutraal voor de werkgever! Ontwikkeld met EY.

Bekijk het rekenvoorbeeld

Inclusief installatie en 7 jaar garantie

Plaatsing mogelijk binnen één dag

Werkt met cv-ketel en stadsverwarming

Werkt uitstekend met zonnepanelen

Al na 1 jaar jouw eigendom

HWP Plan ontzorgt jou

Vraag HWP aan je baas

Volgens Independer en het NIBUD kost thuiswerken veel meer aan energie. Bovendien stijgen de gasprijzen aanzienlijk. Door te kiezen voor HWP Plan en jouw werknemersvoordelen, kun je op een financieel aantrekkelijke manier meewerken aan jouw energiebesparing. De hybride warmtepomp is daardoor wel 55% voordeliger in aanschaf en installatie en de terugverdientijd slechts 2-4 jaar. Vraag dus jouw baas om mee te werken aan HAASheat. Het kost hem geen geld en jij bespaart wel €750 tot €2000 per jaar.

Laten we samen werkend Nederland slimmer en duurzamer maken.

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Bereken jouw besparing en zie wat je overhoudt.

2

Ontvang vrijblijvend advies en offerte. HWP Plan regelt verder jouw bestelling, subsidie, financiering, kortingen en informeert de installateur.

3

Ontvang achteraf jouw belastingvoordeel via je werkgever!

In samenwerking met